Офис столът е част от ежедневието, която често бива пренебрегвана. Пренебрегван е качественият и ергономичен стол, стол, създаващ уют и удобство на ползвателя.

В тази статия ще Ви споделим ползите от качествен стол, както и ще Ви предложим два онлайн магазина, от където можете да изберете стол измежду стотици модели. Но на първо място, нека кажем и каква е основната причина, поради която Ви трябва удобен стол? Тя е, че повечето хора днес в България на възраст между 18 и 42 години седят на стол по повече от 5 часа. Т.е. позицията е седнала, следователно човешкото тяло трябва да се чувства комфортно в тази позиция.

Виждали сме какво ли не! Дори служители, седящи на столове подобни на тези от училищата, от едно време, помните ги, нали? Дървените, на които горната част хлапаше? Е, това е недопустимо! Нещо повече, ако сте служител в компания и имате стол, който е проблемен, то спокойно можете да препоръчате на ръководителя сайтове, като Sedni.bg и Inteza.bg от където да избере нов стол, който да замени настоящия. 

Ако Ви е трудно да си поискате нов удобен стол, то можете да направите намек, като споделите с ръководителя си, че сте видяли страхотни столове в онлайн магазини! Той сам ще се сети, че е време за обновяване не офис обзавеждането.

Ако сте ръководител и четете тази статия, то трябва да знаете, че удобството на Вашите служители би довело до драстични позитиви и повече продуктивност, тъй че по никакъв начин не икономисвайте от този разход, тъй като ще се възвърне многократно. Е, ако Ви трябват нови офис столове, столове за заведение, ресторант, институция, то мястото е Inteza.bg

В обобщение, причините за добър стол са много, но най-важните са: Повишена продуктивност, по-добро настроение у служителите, позитивно настроение, здравословен начин на живот, подобрена стойка.