Когато искаме да напазаруваме за семейството си или пък за персонала на магазина си, но ни трябват 10-20 бройки блузи или тениски ще ни бъде много трудно да напазруваме по цена на едро. Големите складове искат да поръчаме минимум 1 кашон от даден артикул в един цвят и размер. Как да им обясним, че не го правим с цел печалба, а просто искаме да се заредим за сезона без да се налага да пазаруваме на части и от различни места. Да, можем да получим отстъпка или пък да хванем промоция, но това ще бъде далеч от цената на едро, която можем да ползваме. 

Стоките на едро са достъпни само за специализирани търговци и играчи на борсата и обикновените потребители могат да се възползват от ниските цени при покупка на по-големи количества. 

Изискванията за покупка на големи количества и то от един вид артикул отблъскват по-малките клиенти да пазаруват на едро, тъй като обикновено целта на покупките им не са с цел препродажба. Също така не всеки има бизнес, не осигурява на персонала си да речем работно облекло. Повечето хора искат да задоволят собствените си нужди или на семейството си, като търсят по-големи количества. Това ще им помогне да избегнат постоянно пазаруване и губене на време по различни магазини и тържища.

Открих сайт, който предлага поръчка на минимум 10 артикула, без значение от вида на продукта, цвета и размера. Можете да разгледате продуктите им от тук. Лесно може да се свържете с тях, като работното време е всеки ден от 10 до 18 часа.

Те са семейна фирма, която работи със стоки винаги съобразени коректно със съотношението между цена и качество. Складът на фирмата се намира в град Бургас, но тъй като използват услугите на Спиди или Еконт, доставката в цялата страна става лесна и удобна.