мъжко бельо

Сезоните са един от факторите,  определящи избора на мъжко бельо, който ще направят мъжете.

В топлото време типични са по-леките материи, които носят прохлада и осигуряват свобода на движенията.

 

Подходящ вариант за лятото са класическите слипове – някои ги смятат за старомодни, но други считат, че те са практични и удобни.Този вид бельо добре придържа гениталиите и е идеален за лятото, защото покрива значително по-малка част от тялото.

 

Мъжките боксерки са друг вид мъжко бельо, който е удачен за носене през летния сезон. Боксерките са свободни, проветриви и днес се предлагат в най-различни и актуални цветови схеми. Идеални са за сън, за носене вкъщи.  Единствената им слаба страна е,  че някои модели са твърде тесни и пречат на правилната циркулация на кръвта.

 

В последно време мъжкото бельо за спорт -  така нареченият джокс или бандаж, стана много популярно у нас. То е екстравагантно, с интересен дизайн и осигурява перфектно охлаждане, което го прави много подходящо за лятото. Освен в спорта, този вид бельо е изключително популярно и в качеството си на фетиш бельо, защото има специфична кройка, оставяща дупето на мъжа почти голо. Много жени подаряват на половинките си такова бельо – обикновено за спортуване, но често пъти и като еротичен подарък.

 

Друг тип бельо, което е идеално за горещите дни, са мъжките бикини. Те са с тънък ластик около кръста, който не стяга и не оставя отпечатък върху кожата, в предната им част няма отделно парче плат, като това ги прави много леки и удобни за лятото.

 

Мъжките прашки също са мъжко бельо, предпочитано в жегите. Много мъже са резервирани спрямо него, но има и други, които осъзнават, че то не е признак за недостатъчна мъжественост – а напротив, говори за свободомислещ мъж, обичащ да експериментира с външния си вид и отворен към нови неща.

 

Независимо какво бельо ще изберете да носите в жегите, най-важното е то да ви дарява с комфорт, увереност и удоволствие от носенето му.