Експресният заем е форма на заем, който се отпуска от небанкови компании за всякакви потребителски цели, така наречените бързи кредити. Това е краткосрочен и бърз продукт, което означава, че документацията е сведена до минимум и парите се депозират в сметката на потребителя за нула време.

 

Тази форма на заем се отпуска без гаранции и обезпечение под формата на удостоверения за доходи от работодателя. Това означава, че не е необходимо да имате документиран доход. Възможно е теглене на бързи кредити само при писмена декларация, в която декларираме, че имаме месечни постъпления по сметката в определен размер без да посочваме източника на доходи. Небанковите кредитни компании имат опростен начин за проверка на данните на кредитополучателя.

 

Бърз заем могат да получат възрастни с валидна лична карта, банкова сметка и актуален телефонен номер.

 

Експресен заем се отпуска на физически лица за всякакви цели. Има характеристиките на стандартен заем. Но от класическия заем той се различава по начина и времето на мобилизиране на средства.

Как да получите бърз заем?

Най-бързият начин да получите заем е чрез интернет. 

 

Можем да вземем предвид оферти от различни небанкови компании и да изберем тази, която най-добре отговаря на нашите очаквания. След това остава да създадете акаунт на уебсайта на избраната кредитна компания и да кандидатствате за заем.

Какво друго си струва да знаете за заемите до заплата?

В момента все повече финансови агенции предоставят изключително изгодни промоционални оферти, при която първият заем е напълно безплатен. Благодарение на тази оферта можете да вземете бърз кредит без лихва. Важно е обаче да не закъснеете нито един ден с погасяването на такъв заем, защото тогава той се превръща в оферта при обикновени условия. Дисциплинираните хора, които знаят, че трябва да вземат пари назаем само за няколко дни, със сигурност ще се радват да се възползват от такава промоционална оферта.