В разгара на лятото сме, а поводите за поднасяне на букети са много - рожденни дни, кръщенета, сватби и т.н. Кой е най-добрият избор? Има ли конкретни правила за поднасянето им? Онлайн магазин LaRose ще ви даде няколко предложения, с които можете да зарадвате получателя и, същевременно, да предизвикате широката му усмивка.

Красотата, която се крие в летните цветя, е достатъчно основателен аргумент за по-чести подаръци под формата на букети, кошници и други. Те са по-колоритни от всички останали растения, които се появяват през другите сезони.  Ето и няколко идеи от нас, с които е сигурно, че ще успеете да направите добро впечатление. Предлагаме и професионална доставка до всяка точка на град София и околността.

Доставка на цветя от слънчогледи

Едва ли има някой, който се съмнява, че това е най-предпочитаният избор за летен букет.

Жълтите цветове и формата на растенията предизвикват усмивка и веселие. Подходящи са за:

- рожден ден;

- кръщене;

- юбилей;

- както и за без повод. 

 

Разгледайте всички наши селекции на цветя, кошници и специални предложения, на LaRose.bg. Можем да изработим идентични варианти или да допълним с декорация, а след това да изпратим с куриер. Доставката до скъп за вас човек, който желаете да изненадате, е наш основен приоритет.

 

Алстромерия

Поръчайте доставка на цветя от алстромерия, ако желаете да изненадате човек с по-деликатна и нежна натура. Цветето е нежно и излъчва романтика, така че е подходящо както за любимата жена, така и за някоя дама, която желаете да впечатлите, ако ви предстои първа среща. Алстромерията е подходяща още за близки, приятели, майка, баба, леля. Символизира естествеността и има чудесен аромат.

 

Еустома

Еустомата, подобна на алстромерия, както и други нежни цветя, символизира романтика, подкрепа, привързаност, любов. Цветето се съчетава перфектно с рози, в различни цветове. Ако поръчате подобен букет за доставка, няма как да сгрешите - независимо за какъв празник и на каква възраст е дамата.

 

Доставка на цветя в свежи цветове

Когато избираме летен букет, има толкова голямо изобилие, че лесно бихме могли да се объркаме. Положителното е, че не само растенията, но и техните нюанси, са толкова свежи, игриви и създават добро настроение. Ние, от LaRose можем да ви предложим поне 20-30 варианта за весел и разноцветен букет, опакован стилно и красиво. 

 

Пролетта и лятото са периодите, които предлагат най-голямо разнообразие от сезонни цветя. Всички те излъчват свежест, невероятен аромат и пищни цветове. Затова и LaRose ви съветва да не пропускате случай или повод, в който можете да подарите красив букет. Ако желаете по-креативно поднасяме, ние предлага доставка до дома, до офиса, до вилата и т.н.