Коледна украса - една съществена и незаменима част от предстоящите празници!

 

  Сигурна съм, че много от нас вече са украсили своите домове и работни места с весела коледна украса. Да не забравяме и тези гигантски лъскави магазини, наречени молове, които слагат украса още от началото на месец ноември. Какво пък, все пак създава настроение на малките посетители и поводи за много снимки и усмивки. Значи, няма лошо.

Коледната украса е много забавна за всички деца. Едва ли има детенце, което да не очаква с нетърпение купуването на елха или изваждането и от шкафа. Зависи кой какво предпочита. След това да бъде украсена с прекрасни шарени и блестящи играчки. Малките ръчички се радват на всяко украшение и го слагат на специално място. А пък мама и тате се радват на своето малко съкровище или съкровища, както и на новите играчки за елха. Нали знаете, всяка година се купува поне една нова играчка. Така, изяснихме радостта на малките и големите. Но непознатите…

Много е просто. Става дума за външната коледна украса. Тази, която се вижда от улицата от различните минувачи или ваши съседи. Тази, която се слага на прозореца, в двора или на балкона. Много е хубаво да се разхождаш в град, който е приказно украсен. Създава празнично настроение и коледен дух. Представете си, че се прибирате вечер след работа -  тъмно е, студено е, може би няма и сняг даже, но пък всички прозорци „светят“, лампички мигат, Дядо Коледа маха. Със сигурност това ще стопли и зарадва дори и най-леденото и измръзнало сърце. Да развихрим въображение и да направим своя град като Лас Вегас!

 

От всяка къща или апартамент да намига закачливо коледна украса!

 

Да украсим своите огнища подобаващо и пищно. Да прекалим с шареното, блестящото и най-вече с настроението. Може дори самички да направим своята декорация за дома. В интернет има толкова клипчета как се прави лесна, ефектна и чудна украса.

Важно е  по празниците да не спираме да се усмихваме и радваме на близките си и заобикалящата ни блестяща приказка!

За още поводи за усмивки, настроение, позитивизъм и забавление, може да проверите тук: https://www.facebook.com/SmileSmileSmile2017/