Ако има едно нещо, което екипът на Orgasmmarket е страстен фен, това е лубрикантът. Той може напълно да преобърне сексуалния ви живот, независимо от възрастта, пола или сексуалната ориентация.

Често се възприема като нещо, което просто преодолява вагиналната сухота, лубрикантът всъщност е мощно оръжие за подобряване на сексуалния живот на всеки във всеки един етап.

Колкото по-влажно, толкова по-добре.

Разберете как лубрикантът може напълно да трансформира сексуалния ви живот тук.

 

Има различни видове лубриканти според основата, на която се произведени и предназначението си.Едни са чудесни за едни цели, но напълно неподходящи за други. Не унищожавайте своето сексуалното удоволствие и това на партньора си с грешния тип лубрикант.

 

Лубрикант на водна основа

Този вид лубриканти имат много предимства: няма да повредите играчките, не оцветява и може да се използва безопасно с презервативи.90252_509_01

Лубрикантът на водна основа се абсорбира бързо от кожата, идеален е за дълги сесии, но трябва да сте наясно, че е нужно по-честото му прилагане.

Използвайте за: Вагинален секс, орален секс, секс играчки.

НЕ използвайте за: Анален секс

 

 

Лубрикант на силиконова основа

Силиконовият лубрикант съчетава най-доброто от двата свята. Той осигурява гладкото и лесно движение като на тези на водна основа, допълнено с високо възбуждаща текстура. Той трае много по-дълго от водната база, така че не е нужно често прилагане, съответно нужното количество е по-малко.

Знаете ли, че и той е водоустойчив?

Докато силиконовият лубрикант няма да повреди кондомите, той може сериозно да повреди сексуалните ви играчки, ако са направени от силикон. Придържайте се към водата, ако играете с приятел, работещ с акумулатор.

Използвайте за: Вагинален секс, анален секс.

НЕ използвайте за: Всяка секс играчка (мъжка или женска), направена от материали с реално усещане или силикон. Не се препоръчва за чувствителна кожа.

 

Лубрикант за орален секс

Както при всички сексуални действия, колкото по-влажно, толкова по-добре. При оралният секс както за мъже, така и за жени, може да се възползвате от добър ароматизиран лубрикант. Той може да направи преживяването десет пъти по-добро, предотвратявайки неприятното триене на чувствителните места

.

Вагинален лубрикант – Увеличавайте оргазмите

 

Анален лубрикант

Аналният секс е една област, където е абсолютно необходима лубрикация. За да направите аналният секс удобен и приятен и за двете страни, е необходимо добро количество подходящ лубрикант.

Специално проектираните анални лубриканти като продуктите на ERO ANAL, съдържат допълнителни съставки, за да осигурят най-удобната сесия за вас и вашия партньор.

Ако се нуждаете от повече информация, винаги е удобно да се свържете с нас!