Строителна фирма МД-90 с един от иновативните материали и у нас вече – тухлите Porother.  

 

Технически характеристики на иновативните тухли със строителна фирма МД-90 за Вас:

Предимства - тяхната основа е керамична и кухото пространство е пълно с вата. Така те спестяват добавянето на топлоизолации на по-късен етап. Имат мното точни размери на производство.  Притежават ниско обемно тегло – 620кг/м3, което автоматично ги превръща в безпроблемен материал и при строителство на високи сгради.  Те се свързват с помощта на полиуретаново лепило Porotherm Dryfix, което се нанася върху вътрешните стени  на тухлата.  Могат да се режат лесно, както хоризонтално, така и вертикално.  За свръзка на тухлите с вътрешните стени се използват метални пластинки в хоризонталната фуга при самата зидария.

   Това е тухлата, която спестява множество операции при нейното полагане, с високо ниво на енергийна ефективност. С тях се зида много по-лесно, прецизно и бързо. Може да се работи при външна температура до минус 5 градуса без това да е пречка за работният цикъл. Осигурява топлоизолация на сградата без това да увеличава обема на стените и да ги утежнава допълнително. Обезпечава липсата на инвестиции за подръжка на сградата във времето.  Тухлите са  от естествени материали, което позволява на стените да дишат. Имат и добра звукоизолация. Акумулиращите качества също са част от тяхните технически данни. Следствието от тяхната употреба е  висок комфорт на хората, обитаващи подобен тип жилище.  Технология, която вече е и на нашия строителен пазар. Една иновативна инвестиция в бъдещето ни.

  С този иновативен продукт в областта на строителните материали ви запозна строителна фирма МД-90 за Варна и област. Нейните услуги и адрес, може да намерите на адрес – www.md90.biz. Там ще можете да разгледате информация и за други иновативни продукти.