Модулна еднофамилна къща 

Модулното строителство на еднофамилни къщи става все по популярно поради по-ниската себестойност и време на изпълнение. Хората вече знаят много добре за тези основни предимства и това става един от водещите показатели за  алтернативно решение.

Не мислете, че тук при модулното строителство не съществуват предварителни проекти, съгласуване, разрешения за строеж и т.н.  Всеки един нов обект в зависимост от своята специфична особеност има редица строителни книжа, които трябва да бъдат част от неговото изпълнение. Това дава гаранция за неговата законност, качество,   годност на  експлоатация.

 

Едно модулно строителство на еднофамилен дом със строителна фирма МД-90 за Вас  

Нашият град позволява разрастване извън градските зони, където условията са много благоприятни за изграждане на модулно строителство сред зелени площи. Осигуряването на подобна здравословна среда е основна част от подобни алтернативни решения и модулни проекти. Нашият екип има дългогодишен опит в тази област и дава гаранция на своите клиенти за едно ново иновантивно и модерно решение. Вие решавате с каква цел искате подобно жилище – дали за целогодишно местообитаване, място за уикендите, където да се откъснете от големият град със своето семейство. Лесен избор както за живеене, така и за текущи ремонти или корекции. Ние предлагаме да осъществим Вашите идеи за дом и да ги превърнем в реално „зелено” присъствие. Защо зелено нали?

Новите модулни еднофамилни къщи притежават енергийна ефективност, което ще рече че имат нужните изолации и системи. Осигуряват устойчив дом с минимилизиране на топлинните външни и вътрешни загуби на енергия, което води до намаляване на разходите, необходими за нейното потребление. Материали и околна среда са във едно хармонично взаимодействие което работи за създаване на една екологично равновесие на хора и природа.

Повече за модулно строителство и за Нас, ще намерите на сайта и блога ни на адрес: https://www.md90.biz