Подарък за младоженец? Изглежда лесно, нали? Да, ама не. Това е нещо като, мисията невъзможна. Може да изглежда трудно да се измисли подарък за жена, но жените обичат толкова много неща, че все ще се хванете за нещо. Да и мъжете обичат много неща, но, когато става въпрос за младоженец, нещата не са толкова прости. Всеки мъж обича техника и това са неговите играчки и приятни занимания, но не върви да подарявате бормашина на младоженец. Трябва да помислите за нещо стилно и изискано, което да отговаря на диагнозата – бъдещ жених.

Стилни подаръци колкото щеш, но все пак, трябва добре да го познавате, че да знаете какво да търсите. Ако е пушач, кутия за пури и аксесоари за пури, ще бъдат добър вариант. Особено, ако е мъж с положение, обезателно ще има пушене на пури на сватбеното парти.

Друг интересен подарък е: дъска с гравирани важни дати. Мъжете не помнят дати, колкото и да са били важни и да са променили животът им. Ако подарите нещо подобно, особено, ако съдържат дати като: рожден ден на съпругата, всички важни годишнини (особено годишнините), като се започне от датата на запознаването с бъдещата си съпруга и се стигне до най-важната дата – денят на тяхната сватба. Със сигурност, този подарък ще бъде сложен на видно място и всеки мъж би го гледал редовно, знаейки, че изпусне ли важна дата, мрънкането няма да свърши скоро.

Още една идея с ясно послание е: монокъл. Сещате се, ония стилни монокли в златисто и кожена чантичка. Подарък за авантюристи, които ще се спуснат в приключенски екскурзии, заедно с половинката си. Ще бъде чудесен спътник на младото семейство, като ще влезне в употреба още в медения месец.

Като говорим за младоженец, няма как да пропуснем и многобройните му приятели, които дълго ще се чудят, колко и дали го губят. Ако и Вие сте един от тях, можете да помислите за дървена поставка за бири, подходящо гравирана, примерно с: Не ни забравяй и нас!

Източник: http://unikati.bg