Свети Валентин бавно наближава. И както всяка година мненията на представители на две групи идват от различни страни. Някои казват, че е страхотно, планират изненади, любовни признания и подаръци за половинките си. Последните пък мърморят и се оплакват как се "американизираме" и "какъв празник е това?!". Честно казано, аз съм някъде по средата.

Поради тази проста причина: най-важното за мен е ежедневието, всяка минута и всеки ден, когато сме близо един до друг, дори и с мислите си. И ние сме само приятели. Никакви подаръци, дори и най-изисканите, няма да бъдат от полза, ако не ценим връзката си, ако не се интересуваме от детайлите и чакаме специални поводи, за да изразим чувствата си. От друга страна, което всъщност е малко в съответствие с първото - всеки повод за празнуване на любовта е добър. И не ме интересува дали е заимствано от повече или по-малко вода. Когато сме добре заедно, все пак си струва да хващаме такива „предлози“, за да направим другия неочаквано щастлив. Ако и вие сте на моето мнение – сигурно бавно започвате да се замисляте за тазгодишните подаръци за Свети Валентин.

Само за въведение: вярвам, че в основата на хубавия Свети Валентин не са подаръците. И ако е така, бих предпочел обикновените. Най-добрите идеи за мен са излизане на ресторант заедно, разходка за двама или уикенд в СПА. Обаче без подарък не може. И ако трябва да правя подарък, то трябва да бъде специален, да бъде за нея, или него и да си личи, че е специално за човека, на когото ще се подарява. А такива са персонализираните подаръци. Подаръците, които се правят по поръчка. Тези, за които сме обмислили, как точно искаме да изглеждат, за да зарадват любимият ни човек. Такива подаръци могат да се поръчат в Уникати.Бг Еоод. Там можат да Ви направят подарък за Свети Валентин по поръчка. Такъв, какъвто си го представяте.