Проект Хлапе НЕТ - виртуална щуротия, предлагаща много и любопитни занимавки, игри, картинки за оцветяване и други.

Забавления за хлапета

Как започна всичко с този проект? През далечната 2006 година, нещо подсказа на собствениците, че трябва да направят нещо за дечицата в България. Нещо сякаш прошепна в ухото "Хвани направи проект за децата", без това към момента няма подобни идеи, реализирани!

И така, решихме, че е време да направим тази щуротия за малки и големи хлапета.

Още от самото създаване изработихме форум, раздели-игри, оцветяване, музика и други, които за съжаление не помним вече - можете да си ги видите от Archive ORG и така - направихме сайтът и много хора почнаха да ни подкрепят. Изпращаха ни различни приказки, песнички, занимавки и други.

Всичко това през 2006 година. От тогава до средата на 2014 година занемарихме тази страхотна идея, но днес вече тя е актуална отново и е на дневен ред.

Днес концепцията е обновена, публикува се само качествена информация, която е много полезна както за деца, така и за родители, баби и дядовци, лели и чичовци. И през 2006 година, и днес продължаваме да търсим мнението на всеки наш потребител, затова и Вие ако харесате проектът можете да подпомогнете неговото развитие. Изисква се съвсем малко - можете да ни изпратите предложение, дарение, препоръки или каквото друго се сетите.

 

Нещо повече, днес се стараем чрез Hlape.net да помагаме в критични ситуации, да разрешаваме заедно семейни проблеми, проблеми при израстването на децата, проблеми, настъпили в следствие на тинейджърските години (пубертетът).

 

Сигурно вече сте добили реална представа за това, какво сме направили и какво продължаваме да поддържаме. Надяваме се, че чрез тази статия ще увеличим драстично броя привърженици, че ще получим много нови препоръки и идеи и ще успеем да направим един голям детски портал, който да радва децата на България - нашето бъдещо поколение.

Очакваме Ви и до нови срещи!