В наши дни напълно или частично обеззъбените дами и господа, имат възможност да потърсят помощ в базалните зъбни импланти. Добрата новина е, че те не налагат костозаместване даже при най-рисковите пациенти. BOI имплантите се интегрират в кортикалната кост и това ги прави по-сигурни от всички други варианти познати на потребителите.

 

Базалната имплантология е широко разпространена в Европа и останалата част на света. Тя гарантира на хората, бърз и ефективен начин да върнат своята усмивка и да подобрят дъвкателната си способност, за разлика от постоянно движещите се протези например. Лечението с базални импланти е с продължителност до пет дни, което е голямо предимство над останалите съществуващи опции.

 

Веднага след изваждане на болните зъби, пародонталното заболяване бива премахнато. Базалните зъбни импланти се поставят в костната зона, която не е засегната от пародонтита. Заздравяването на раните след зъбна екстракция става бързо и все едно, че вътре няма интегриран имплант.

 

Големият плюс е, че кортикалните стени съхраняват своята стабилност и здравина, за разлика от ситуациите, в които се изчаква минаването на месеци. Именно това ни дава възможността за незабавно имплантиране и постигане на отлични крайни резултати. Дизайнът на базалните импланти ни помага да се храним по-добре без риск от попаднали трохи под протезата и други подобни проблеми.

 

Изработката на базалните импланти ги прави защитени от периимплантит. Процедурата по поставяне е безболезнена и не носи никакви неприятности за вас. Що се касае до цената на лечение, тя се определя индивидуално след извършен преглед в специализиран кабинет.

 

Обобщителни думи

 

Ако искате да научите повече за т.нар. BOI импланти най-добре посетете сайта Swissimpants.eu, в който ще прочетете историята на денталната имплантология и ще можете да видите тарифен план включващ консултация с д-р Александър Лазаров и провеждане на лечение целящо да ви донесе нови зъби. Инвестирайте в здравето и усмивката си, за да върнете позабравеното си самочувствие и красивата си усмивка.