Премахване на белези се налага на голяма част от хората, независимо дали те са деца, мъже или жени. Белезите могат да бъдат освен естетичен проблем и много голям дискомфорт. Те са болезнени, зачервени, често пъти сърбят. От чисто естетическа гледна точка общото между премахването на един белег и един от филъри за устни – е красотата и естетичния външен вид. Понякога, доста често всъщност се чувстваме сякаш не сме в собствената си кожа и ако можем да направим лесно леки естетични корекции, бихме били много щастливи. Е, това днес е възможно и ние смятаме да ви разкажем, малко повече по този въпрос.

Премахване на белези, за да се избавите от неприятното усещане за дискомфорт

Много хора имат белези от различен произход, но малко хора са наясно, че белезите се разделят на три основни типа. По своя характер и изява един белег, може да бъде хипертрофичен, колоиден или атипичен. Нека изложим в малко по-големи подробности, какво представляват трите групи белези.

По своя характер хипертрофичните белези са в следствие на механично увреждане на кожния повърхностен слой. Те могат да се появят след едно изгаряне, след порязване, подлагането на хирургична операция или дори поява на дълбока рана в следствие от различни видове удари. Всички хипертрофични белези са зачервени, болезнени, производството на колаген в областта е засилено, за да се запази отворената кожа от инфекция. Колкото по-нов е белега, толкова по-лесно се лекува, за да изчезне.

Атипичните белези са най-често проявени след една тежко изявена шарка, която оставя вдлъбнати и неравни участъци по кожата. Те могат да се появят и като следствие на едно тежко акне в пубертета например.

Келоидите са със статута на доброкачествени ракови образования. За тях е характерно изпъкнало и неправилно оформяне на кожния участък, който е много твърд и отново зачервен или кафеникав.

Всички тези три групи белези се третират ефективно с помощта на лазерна терапия с естетичен лазер на Фотона. Лазера прониква дълбоко под кожата, третира проблемния кожен участък и с времето премахване на белези е налице. Освен ефикасния лазерен метод, може да се използват ефикасни кремове на база силиконов състав. Такъв тип силно препоръчван от дерматолозите крем за заличаването на белези е Kelo Cote. При него формулировката е базирана на силикона, който отдавна има доказано благотворно влияние върху кожата и заздравяването и. Крема е силно ефикасен не само при нови и пресни белези от различен тип, но и при по-стари белези. Съхне изключително бързо и нанасянето му ежедневно, води до успешно справяне със сърбежа и зачервяванията – кожата е отново гладка и нормална.

Филъри за устни от ново поколение, за да създадете естетика по ваш вкус

 По-обемните, плътни и чувствени устни са мечтата на всяка жена и всеки мъж разбира се. Жените са се подлагали на какви ли не процедури, за да постигнат бленуваната красота. Преди уголемяването на устните, оформянето на скулите и въобще лицевите корекции бяха възможни, единствено по оперативен път в естетичната хирургия. Днес, обаче всяка една жена, може да има така мечтаните плътни и сочни устни, чрез една-единствена стъпка – поставянето на дермален хиалуронов филър. За тази цел филърите на френската козметична марка Perfectha са идеалното средство. В тях ще намерите чиста доза хиалуронова киселина, досущ като човешката, но създадена в лаборатория. Така риска от странични ефекти и алергии е напълно избегнат. Подкожното инжектиране на филъри за устни става бързо, лесно и без никаква болка.  В рамките на 20 минути процедурата е приключила, а жената веднага може да се радва на промяната и на по-плътни и сочни устни.

След самата процедура няма, както казахме странични ефекти. Лицето не се подува и кожния участък около устните не се зачервява или уврежда. Трайността на подобен филър и поставянето му е до една година, а може и повече зависи от степента на усвояването на хиалуроновата киселина във времето. Хиалурона е естествена съставка на кожните клетки и перфектно оформя контурите на лицето, попълва бръчките и заглажда увисналата кожа. Мечтата да коригираме лицето и устните си в частност вече  е напълно осъществима – просто потърсете Перфекта, за да сте перфектни!