Процедури за подмладяване на лице са ни нужни, за сме по-млади естествено. Те могат да бъдат редица, като започнем от лазерно подмладяване, минем през мезотерапия и мезоконци, и стигнем до така удобните и ефективни за употреба дермални филъри. Естетиката за една жена е силно необходимо явление. Когато говорим за подмладяване, говорим сякаш за начин на живот и придобиване на самочувствие. Ако имаме белег на видимо място, това отново е един вид естетичен проблем и има нужда от крем за белези най-малкото, за да заличим белега. Най-препоръчителните силиконови кремове днес са с марка Кело Кот, според редица реномирани дерматолози. Този крем е доказал своя ефективен характер и безопасно действие.

Крем за белези с марката Кело Кот – адекватното заличаване на проблемните белези

Този силиконово формулиран крем има приложение при келоидни белези, при хипертрофични или атрофични белези също. Той по един много деликатен начин прониква дълбоко в дермата, като омекотява и заглажда значително увредения кожен повърхностен слой. Защо да изберете Kelo Cote? Защото действа! Хората с изключително нежна и чувствителна кожа, както и децата са щастливи, че могат да се възползват от нежната лечебна ласка на силикона в този крем. В състава му няма вредни алергени, няма изкуствени оцветители и парфюми дразнещи кожата, само силикон, който да премахне по магичен начин белезите.

По своята същност келоидните белези се различават от хипертрофичните. Келоидните са със статута на доброкачествени образования и в голяма част от случаите са болезнени и разпространяващи се.  Освен това не бива да бъдат излагани на пряка слънчева светлина! Всъщност съединителната кожна тъкан значително се е разраснала около самото място на нараняването и над него, защото кожата ни произвежда големи количества колаген и уплътнява структурата си. Така се появява една зачервена кожна тъкан с неправилна форма. Тя най-често изниква в областта на лицето, около клепачите, в областта на ушите или гърдите, под мишниците. Хипертрофичните белези са следствие на изгаряне, операция или пък порезна рана. Те отново са разраснала се съединителна тъкан, но само във височина, която е пигментирана в червено и е грапава. И двата вида неприятни белези се лекуват успешно с иновативната силиконова формула на крема премахващ белези Кело Кот. Той е изпитаното средство за борба с един белег, така че не го подценявайте.

Процедури за подмладяване на лице, благодарение на дермалните филъри

Да се подмлади, да премахне бръчките, да оформи лицето си и да попълни увисналата кожа – е мечтата на всяка дама. За съжаление следите на времето са неизбежни, още повече днес, когато сме изложени на големи дози стрес, на мръсна околна среда, нечиста и вредна храна и редица други фактори. Затова козметичната индустрия постоянно търси нови и адекватни методи, как да направим лицето си, кожата си и тялото си по-млади? Бихме могли да се спрем на един от сравнително новите методи за подмладяване, като пропуснем описанието на така познатият ни вече естетичен лазер – нека поговорим за биостимулаторите! Какво са те, как са формулирани и защо да ги изберем? Биостимулатора е формулиран на база колаген. Той допълва идеално хиалуроновата киселина в организма и така борбата с бръчките, загубата на обем и отпусната кожа е много по-ефективна. Ellanse е иновация по своята същност, която съчетава по уникален начин силно омрежената структура на поликопролактона и стимулацията на производството на колаген от кожните клетки.

Така нужния обем е постигнат, кожата е отново еластична и бръчките са трайно попълнени и загладени. Искате лифтинг ефект за кожата си, имате го с Еланс – той се изгражда от изключително гладки по своята същност сфери поликопролактон и около тях активно се произвежда колаген от собствените ни кожни клетки. Така за дълго време с подкожното инжектиране на дермалния филър, подмладяването на лицето е факт. Когато искаме да попълним загубения обем, подкожното инжектиране е близо до костта и това дерматолозите знаят много добре. Когато искаме цялостна активация и оформяне на лицето, като активно кожните ни клетки да произвеждат колаген, то дълбоко в дермата е необходимо да се инжектира филъра. Така подмладяването и самите процедури за подмладяване на лице са идеално изпълнени качествено и трайно.