Аксесоарите са това, което прави нашия външен вид по-завършен и интересен. Никога не трябва да ги пренебрегвате, дори и през студените месеци. Ето и съветите на стилистите, как да изградите невероятна зимна визия.

Атрактивна чанта

Кои чанти са на мода в момента? Малките кокетни чанти, чантите с необичайна форма, а също и тези с релефна структура ще са на мода тази зима.

 

Стилни обувки

Модели с необичайна пета, както и такива, чийто дизайн включва стилни декоративни елементи или ярки цветове, бродерии и принтове – ето това са най-актуалните модели обувки за есента и зимата на 2020-2021 година.

 

Акцент на главата

Това може да бъде оригинална шапка или шал, но задължително трябва да помислите за такъв акцент, ако искате да бъдете в крак с модата. Ще ви свършат работа и различните ленти за глава, обеци, орнаменти за коса и други подобни.

 

Ръкавици

Те също могат да бъдат страхотен акцент. Изберете ръкавици от необичайни материали или с интересни щампи, съветват стилистите.

 

Очила

Очилата са стилен аксесоар, който е необходим не само през лятото, но и през зимата. Елегантните слънчеви очила са в състояние да добавят много чар към вашата визия.

 

Модни колани

Добре подбраният колан може да накара старото ви палто да заблести в нов блясък, затова не пропускайте да се възползвате от този прекрасен аксесоар. Не се колебайте да заложите на него през зимата, може да го използвате за пуловера, роклята, туниката или гащеризона.

 

Модни цветове есен-зима 2020-2021 година

През зимата много хора обичат да се обличат в дрехи в черни и сиви цветове, защото вярват, че другите нюанси няма да изглеждат удачно в студените дни. Всъщност е точно обратно – разнообразете зимния си гардероб с ярки цветове и ще видите как това ще освежи неимоверно вашата визия! За да се „стоплите“, използвайте наситените нюанси в жълто-оранжевата гама, като не забравяте и за ярко червените акценти.

 

Източник: https://stylezone.bg