1.       Скандинавки интериор за дома - със строителна фирма МД-90 за Вас:

Skandinavski-interior-2

Поради суровите климатични условия през зимата в този район, където по-голямата част от деня е мрачно и студено,  основните цветове са изключително семпли и светли. В този интериор преобладават пастелни цветове, като превъзхожда най-вече белият, който е задължителен като присъствие. Стените, таваните са само в  бяло. Цветната гама е от светли нюанси или в земни тонове като бежово, кафяво, сиво, черно. За повече свежест на пространството се използват допълнителни акценти - цветни възглавнички, вазички, картини вече в по-наситени и  ярки форми. Прозорците обикновено са големи и заемат голяма част от помещението. Завесите са леки, бели и ефирни, за да може светлината да влиза без проблем в дома.  Дървото и неговото приложение е част от скандинавският дизайн. То е винаги в светли тонове, създава хармонично светло пространство и акцентира върху него. Присъстват множество големи полилеи и допълнителни осветителни тела. Килимите са плътни, дебели и обикновено са разположени само върху част от стаята, например край маса, край канапе и т.н. Съвета ни е все пак да го разчупите с нещо, което да превърне този стил в  уникален, с който да може да подчертаете дома си. Така изчистените линии и силует ще се преплитат с тук и там нещо цветно, което ще привлича вниманието и създава освен светлина и много настроение. 

 

 Този стил излъчва елегантност, опростените изчистени геометрични линии навсякъде придават усещане за изящество и финес. Ако харесвате всичко това, значи сте намерили вашето излъчване именно в този стил. 

 Повече информация за стил и дизайн на видове интериор за дома, както и друга информация, свързана със строителството, ще откриете на адреса на строителна фирма МД-90 за Варна и област  – www.md90.biz