Строителството на екологични къщи и що е то – какво точно представлява и защо да го изберем:

eko kasta10

 

Като кажем екологично строителство на къщи и повечето хора все още се стъписват и решават че е нещо, което е твърде скъпо или нещо ново, измислено за да бъде наложено напълно комерсиално на пазара. Но то съществува откакто свят светува, тъй като използването на материали, които се рециклират и може да бъдат използвани отново не е нещо ново. Класическата традиционна възрожденска къща е била от камък или бетон на първо ниво и дървена конструкция на втория етаж или по-скоро обикновено  с голям дървен чардак по стара българска традиция.

Строителна фирма МД-90 за Варна и област:

С навлизането на технологиите и забързаният ритъм, хората предпочитат все повече материали, които да могат да им осигурят красив и удобен дом с бързина, което не винаги е добро решение в дългосрочен план. Материалите трябва да съответстват на определени екологични норми, безопасни за нашето здраве и да могат да бъдат рециклирани, като по този начин се възстановява цикличността им и животът им. Използването на класическите рециклирани материали в строителството е нещо, което е не само все по обичайно, но и икономически изгодно.  Това стимулира строителството и го превръща по-рентабилно и икономически изгодно.

Най-успешните и разчупени комбинации с интересна архитектура, могат да се получат, като се комбинират конструкции от масив със сглобяеми елементи, като дърво например.

За тези от Вас,  които предпочитат все пак традиционните класически къщи от тухли и бетон, също можем да добавим различни типове изолации и мазилки, с които вашият дом да придобие не само висока ефективност, но и модерно и стилно излъчване на съвременна сграда.

Строителна фирма МД-90 за екологичното строителство и услугите, които предлагаме и които може да разгледате на нашия сайт и блог на адрес за Вас: www.md90.biz