Абонаментното почистване води до сериозни отстъпки в цената… 

 

Абонаментното почистване има много предимства, но при всички положения най-голямото преимущество е това, че върви в комплект с добри отстъпки. Ако сключите договор за редовно почистване с някоя сериозна фирма, най-вероятно ще получите отстъпки, които могат да варират от 10 до 50% в зависимост от това какви услуги договаряте и за какъв срок сключвате договора с фирмата.

 

Обикновено договарянето на повече услуги води и до по-сериозни отстъпки. Освен това, от много голямо значение е и срокът, за който се сключва договора за почистване. Обикновено колкото по-дълъг е срокът, толкова по-големи отстъпки можете да получите.

 

От много голямо значение е и честотата на почистванията. Така например, ако договорите едно почистване седмично на своята вила или апартамент, можете да се надявате на много по-ниски цени за почистване, отколкото ако сключите договор за основно почистване веднъж на сезон.

 

При калкулиране цените на абонаментно почистване квадратурата на сградата е от огромно значение. Обикновено цената се изчислява на око 100 - 150 квадратни метра, макар че всяка фирма си има своя собствена политика по въпроса.

 

Това е най-добрият начин да се поддържа стабилно ниво на хигиена у дома и в офиса…

 

Абонаментното почистване може да ви гарантира със сигурност едно и това е, че в дългосрочен план нивото на хигиена във вашия дом или офис никога няма да пада под едно задоволително ниво. Освен че абонаментното почистване предлага възможност редовно да поддържате жилището си чисто, то гарантира и по-трудно замърсяване.

 

Абонаментното почистване, подобно на всяко друго почистване, е професионално и високоефективно. По тази причина времето между две отделни почиствания много често не е достатъчно за да се навъдят твърде много микроби. В допълнение, дълбокото почистване е гаранция, че ще надвиете проблемите с праха. 

 

Кой трябва да се възползва от услугата абонаментно почистване?

 

Хората страдащи от прахова алергия би трябвало задължително да се възползват от този тип услуга при условие, че разполагат с нужните за целта финансови възможности, разбира се. С това далеч не искаме да кажем, че тази услуга е скъпа, а просто, че не всеки може да си позволи да заделя средства от бюджета, с който разполага.

 

Наблюденията на много медицински специалисти в областта на алергиите показва, че при хората, които страдат от алергия към прах и свръхчувствителност към акари и полени, дълбочинното почистване може да подобри значително състоянието на хората.

 

За да облекчите своята алергия поинтересувайте се дали фирмата, която ви предлага абонаментно почистване би могла да ви осигури почистване и с гореща пара на текстилните повърхности, като например холната гарнитура. Това ще ви помогне значително, защото горещата пара има свойството да унищожава акарите, а те са един от основните катализатори на повечето случаи на алергия.

 

Когато горещата пара унищожи причиняващите алергия акари, вие ще почувствате силно облекчение. Подобно е положението от при страдащите от астма, които също могат да забележат подобрение на състоянието си. Това бързо ще ви покаже, че абонаментното почистване е нещо, което наистина си заслужава.

 

Заетите хора са друга група, която не би трябвало да пилее времето си. Ако сте твърде ангажирани във фирмата, ходенето с парцала из къщи може да ви дойде в повече. Ето защо абонаментното почистване е необходимост за всеки бизнесмен или бизнесдама.

 

За нуждите на бизнеса…

 

За нуждите на бизнеса абонаментното почистване не е удобство, а абсолютно задължение. Това е защото в офисите има много хора и лесно се замърсява, а в същото време никой не приема особено лично поддържането на ред и чистота. Ползването на абонаментно почистване е нещо, което може да ви спести много средства, време и усилия, а в същото време и да подобри значително работната среда във фирмата.