Градинските шатри са много полезен аксесоар, както за използване в градината у дома, така и за нуждите на вашия бизнес. Особено полезни са за собствениците на кафенета и ресторанти през летния сезон, когато по-голямата част от хората предпочитат да седна за да похапнат някъде навън.

 

Предлагат се голямо разнообразие от шатри, които значително варират по отношение на размери, цветове и дизайн. Те могат да допълнят всяка градина, независимо от стила и оформлението на градинското пространство наоколо.

 

Чудесно решение за вашето заведение

 

Шатрите могат да се използват както в частни домове, така и при барове, кафенета, ресторанти и хотели, където има значителна открита тревна площ. Тогава тези съоръжения могат ефикасно да намалят зависимостта на вашия бизнес от метеорологичните условия.

 

Вашите клиенти могат с най-голямо удоволствие да се насладят на питие или на чаша кафе, наблюдавайки успокояващия пролетен дъжда докато стоят на въздух под шатрата в градината на вашето заведение.

 

При поставяне във вашия дом

 

В домашни условия има две места, които са идеални за инсталиране на шатра. Първото е ако живеете на последен етаж на жилищна кооперация и имате голяма открита тераса, която искате да използвате максимално много през топлите месеци от годината. Тук шатрата е чудесен избор и може лесно да се превърне в място за прекарване на приятни часове със семейството и с приятели.

Другият вариант е ако имате градина. От Praktis.bg казват, че именно собствениците на къщи и вили с големи дворове са техните най-редовни клиенти за градински шатри. Този тип хора търсят съоръжение, с което да аранжират и допълнят дворното пространство около своя имот.

 

Какво представляват шатрите

 

Шатрите, които се предлагат на Praktis.bg са изработени с изключителна здравина и качество и именно това ги прави еднакво подходящи за домашно ползване и за бизнеса. В основната на тяхната устойчивост е здравата и неподатлива на повреда метална конструкция, която е оформена според стила на съоръжението.

 

Покритието е най-често от различни типове полиестерен плат, който е устроен да спира вода и слънчеви лъчи, ето защо тези шатри са чудесно решение за използване във всяко време навън. По април до октомври, те могат да се превърнат в любимо място не само за вашето семейство у дома, но и за посетителите във вашия ресторант, бар или кафене.

 

Заложете смело на подобен вид шатра за дома, тъй като с нейна помощ ще се предпазите от директните и вредни слънчеви лъчи, както и спокойно ще се събирате на сянка с цялата компания, за да празнувате шумно и забавно.