Inbet.comАко искате да правите залози и не сте сигурни къде можете да го направите на живо, или просто искате да гледате мачове и да залагате докато събитията се развиват пред очите ви, то днес ще ви разкажем малко повече за това.

 

Днес ще обсъдим каква е разликата между залозите на живо и предварителните такива, какви са техните предимства и разбира се, какви са техните недостатъци.

 

Ще коментираме къде и как може да ги направите, за да увеличите шансовете си да изкарате повече пари от събития на живо.

 

Каква е разлика между залозите на живо и тези предварително ?

 

Основната разлика между залозите на живо и тези, направени преди самия мач, е че първите се случват по време на мача, до конкретна, предварително обявена точка от него.

 

Понякога е възможно да залагате до последната минута на мача, но колкото повече тече времето, толкова по-малки стават самите награди. При залозите, направени предварително, имате точни правила и фиксирани такси, като най-големият обем пари и потенциална награда може да бъде по-малка.

 

Там рискът е по-голям, особено ако залозите са за точен краен резултат на определен мач, а не конкретно събитие, като брой на червени или жълти картони, например. Заради това много хора избират да залагат на живо, тъй като могат на момента да преценят как се развиват събитията и да направят оттегляне, или да уголемят своя залог.

 

Залагането на живо на мачове днес също така има потенциал за по-голяма печалба, тъй като той се случва по време на самия мач, а това е доста по-рисково. В хазарта тези две понятия са правопропорционални – там, където има повече риск, има и по-голяма печалба, което привлича осезаемо повече хора.

 

Защо някои хора предпочитат да играят със залози на живо ?

 

Някои играчи предпочитат да играят със залози на живо, тъй като те са значително по-печеливши от фиксираните, резултатът от които разбираме чак след последния съдийски сигнал.

 

Това се дължи на много фактори, като най-големият от тях е това на какво залагате, на какъв показател от статистиката на срещата залагате и пр.

 

Един добър букмейкър ще ви даде достъп до възможно най-много вероятности, като брой фаулове, и далечни специфики, които са трудни за отгатване. Така можете да откриете своята ниша и да използвате експертизата си за създаването на печеливша система от мачове.

 

Къде можете да правите такива залози ?

 

Подобни залози на живо можете да правите на inbet.com – една от най-известните и полезни платформи, които ви дават достъп до огромна селекция от отбори, първенства и турнири от различни спортове.

 

Ако вашият афинитет е към специфичен спорт, който малко хора разбират, като бейзбол или друг вид не толкова популярна в България дисциплина (напр. крикет), то при успех там, можете да се радвате на една доста голяма печалба, особено ако изберете inbet.com като своя платформа за залози онлайн.

 

Създайте своята стратегия и вижте как можете да я развиете съобразно inbet.com още днес и спечелете повече, отколкото сте печелили някога. От Инбет можете да очаквате и пълно съдействие при изплащане на сумите на време, както и инструкции как да залагате правилно.