LED лампи

 

Не всеки дом има висок таван – понякога таваните са по-ниски от стандартните 2.6м поради една или друга причина. Затова много хора решават да изберат специален вид осветление, когато таванът им е нисък.

 

Днес, заедно с експертите по темата с осветителните тела от 2r-bg.com, ще ви споделим какъв вид лед осветление ще работи най-добре за вашия дом.

 

Какво е важно да изберете, ако искате пространство

 

Ако искате да създадете пространство, което не е там, тоест искате да използвате визуална илюзия, за да придадете усещането за повече място, то тогава огледалните осветителни тела са за вас.

 

Този вид тела имат кристални или огледални елементи, които служат за две функции – да отразяват светлината по-добре, тоест да са като рефлектори, и да добавят блясък.

 

Това, което вас ви интересува е да разполагате с рефлективна повърхност, която може да отрази светлината от лед осветлението по-добре.

 

На какви елементи е добре да наблягате за повече място

 

Добре е да наблягате на елементи, които сами по себе си не заемат много място. Вместо да използвате полюлей в стая, която така или иначе е ниска, е значително по-удачно да изберете луничка или серия от лунички.

 

Дори таванските прожектори са удачен избор, стига да имате как да ги монтирате по начин покриващ всички ъгли, които искате.

 

Не забравяйте, че лед осветлението харчи по-малко ток от обикновеното, затова е и доста популярно. Популярността означава създаване на всякакви разновидности, а това предразполага към по-голяма селекция от продукти, които можете да закупите.

 

Най-добър пример за това са предложенията от 2r-bg.com – там ще откриете над 10,000 уникални артикула с най-различни приложения.

 

Как да избегнете да се чувствате задушени

 

Най-сигурният начин да избегнете това да чувствате сякаш стаята ви задушава е това да отворите повече пространство в нея. Когато това не е възможно, понеже сте под наем или защото сте в апартамент и не може да се кърти, се използват визуални елементи.

 

Най-добрите елементи са рефлективните или прозиращи лед осветителни тела – те ви дават възможността да увеличите използваемото пространство без да инвестирате в скъп ремонт.

 

Това ги прави отличен избор за всеки малък хол, апартамнет или къща с нисък таван, или за една малка детска стая.

 

Превърнете своя малък дом в едно уютно място, което няма да ви задушава, а ще ви приветства със своята красота.

 

Направете нещо, което е достойно да наречете свое собствено, без да се налага да правите компромис с дефиницията на „мое”.

 

Оставете разочарованието назад и изберете 2r-bg.com още днес.