Една универсална дреха, която всяка жена трябва да притежава в гардероба си са туниките. Те са неизменна част от гардероба на по-пищните дами, които с лекота ги съчетават с клинове, дънки и панталони. За да ви въведем в макси модата, заедно с производителите на макси туники от Krass Fashion ще споделим с вас няколко ценни съвета как да носите всеки модел туника според формата на тялото ви, за да подчертава извивките ви най-добре.

 

Круша

Ако сте с форма на круша, потърсете туники със странични цепки (за да предотвратите прилепването на туниката към бедрата и дупето ви), леко вталени с хубаво широко деколте, за да създадете илюзия за по-широки рамене. Също така ако най-пухкавата зона е ханша ви, то изберете модел туника в големи размери, който се разкроява над нея. Помислете също за добавяне на стилна огърлица, която ще привлича вниманието към горната част от тялото ви. 

 

Ябълка

Ако формата на тялото ви е ябълкоподобна, то задължително избягвайте тесните модели туники. Искате да съсредоточите вниманието върху деколтето и краката ви, за това уверете се, че вашата туника не е твърде дълга и че има хубаво V-образно деколте, което помага да насочите вниманието към лицето си! Освен това избора на по-тъмен цвят помага за създаването на илюзията, че торса ви е по-слаб. Не забравяйте, че искате фокусът да бъде НАГОРЕ, към лицето ви. Вместо огърлица заложете на стилни обеци, които привличат вниманието. 

 

Пясъчен часовник:

Дамите с фигура тип пясъчен часовник изглеждат по-добре, в идеалния случай, в по-вталена туника. Вие сте късметлийки с тънката талия, която имате за това е добре да я подчертавате. Моделите макси туники без ръкави също са чудесен избор за фигура тип пясъчен часовник. 

 

Пищни форми:

Ако вашите форми са наистина пищни, то едва ли искате да носите дрехи тип безформен чувал. За този тип форми специалистите препоръчват изборите от вас модели да бъдат с по-малки принтове, както и с вертикални ивици, който създава илюзия по слаб и издължен силует. 

 

Тип правоъгълник:

Ако формата тялото ви е правоъгълна, може да ви бъде наистина малко по-трудно да намерите подходящия модел туника, подчертаващ вашите силни страни. За целта трябва чрез избора на макси туники да се опитате да създадете извивки, като за целта просто потърсете модели, които се пристягат в кръста, за да създадете илюзията за талия.