Вие имате салон за красота и искате да обновите неговото оборудване и професионални козметични уреди или си търсите такива за новооткрития ви салон? Може би знаете какво искате, но ако не сте сигурни ето върху какво е добре да помислите.

Професионални козметични уреди за вашия салон

1. Уверете се, че имате подходящи мебели за вашата рецепция, в която клиентите ви ще чакат да бъдат обслужени. В зависимост от местоположението на вашия салон, покрай него ще минават много хора и вие не искате те да си създадат погрешно впечатление за вас, от вашите мебели.

2. Уверете се, че разполагате с правилния вид столове за вашите клиенти и служители. Осигурете им  фризьорски и регулируеми столове, които ще са достатъчно издръжливи и няма да ви подведат в оживената работа, която кипи в един салон за красота.

3. Уверете се, че вашите професионални козметични уреди и съоръжения са на подходяща височина и вашите козметици ще могат да работят добре върху клиентите.

4. Уверете се че, количките, които ще използват вашите служители са достатъчно големи и ще могат да поберат цялото оборудване, което им е необходимо. Те трябва също така да бъдат здрави и достатъчно издръжливи.

5. За някои козметични процедури може да се наложи да използвате специализирани козметични електроуреди. Трябва да помислите върху това и ако е необходимо да закупите ново оборудване, за да задоволите напълно желанията на вашите клиенти.

6. Кушетките и масажните легла, трябва да са съобразени с услугите за красота, които ще предлагате. Може да се наложи да закупите кушетки с регулируеми облегалки или таблици, които могат да се повдигат и свалят, за да улесните работата на вашите козметици.

7. Ако предлагате услуги като маникюр и педикюр се уверете, че масите за маникюр са с подходяща височина и за удобни за работа. Не забравяйте, че трябва да предоставите достатъчно светлина и места за съхранение на лаковете.

8. Ако предлагате фризьорски услуги е важно да имате правилното стайлинг оборудване. Съобразете го с това дали искате да привлечете по-млади клиенти или ще се придържате към традиционните стилове и ще запазите по-възрастните си клиенти.

9. Ако искате да обслужвате повече клиенти наведнъж е важно да съобразите зоните за измиване да бъдат далече от основните стилистични области.

10. Ако сте салон предлагащ прекрасни услуги на невероятни цени, то вашият салон за красота не бива да изглежда неорганизиран и небрежен, защото това би отблъснало вашите потенциални клиенти. 


Сега, вече знаете какво оборудване и професионални козметични уреди е добре да има във вашия салон за красота, а ако искате да се сдобиете с тях на цени без конкуренция и с отлично качество ще ги откриете на http://beautyforce.bg/уреди