HydraFacial е нова процедура за грижа за кожата, която придобива все по-голяма популярност. Но как работи тя, какви са нейните предимства и какви ползи да очаквате от нея, на тези и още въпроси ще отговорят специалистите от Wave Estetic Center.

 

Тази процедура е много известна сред знаменитостите

 

Една от най-големите грешки, които можете да направите в деня на голямо за вас събитие е да се подложите на обикновена процедура за почистване на лицето, тъй като ексфолирането и екстракциите могат да оставят кожата ви зачервена и раздразнена.

HydraFacial обаче е процедура с нежна грижа за кожата, на която се доверяват звезди като Бионсе и Кейт Уинслет, в деня, в който трябва да излязат на червения килим и техният вид говори красноречиво за предимствата на HydraFacial пред останалите процедури за лице.

 

Това е процедура за лице – но различна

 

HydraFacial е подобна на стандартните процедури за почистване на лице, но е и много различна.

На първо място машината за HydraFacial използва двойно спирало подобно действие на вакуума, за да ексфолира мъртвите кожни клетки и същевременно да премахне излишния себум от кожата.

HydraFacia наподобява на микродермабразиото, защото използва шкуркоподобен материал, с помощта, на който изчиства повърхността на кожата ви. Но тази процедура е доста по-различна от стандартното микродермамбразио, тъй като едновременно с вакуумното почистване на кожата повърхността ѝ се облива със серум, който спомага за допълнителното отпускане на кожните клетки.

Все едно кожата се накисва, а едновременно с това се извличат мъртвите ѝ клетки, по много нежен начин.

За разлика от другите процедури HydraFacial, е подходяща за кожата по цялото ви тяло.

Hydrafacial процедура

 

HydraFacial няма страничните ефекти, които се получават в следствие на ръчни екстракции

 

Много от процедурите за лице могат да причинят краткотрайно зачервяване и раздразнение на кожата, тъй като ръчните екстракции включват силен натиск.

От друга страна HydraFacial е една от най-благоприятните процедури за екстракция. Машината леко разтваря порите на кожата ви и едновременно с това нежно я облива с гликолова и салицилова киселина. Този процес изисква минимален натиск, без болка, което не стресира кожата ви, а я оставя мека и освежена.

 

HydraFacial ви позволява да се възползвате от лимфодренажа

 

Една от причините HydraFacial да е толкова популярна е, че машината, която се използва за провеждането ѝ е само една. А с нея, освен микродермабразио и почистване на лице, може да се извършва и лимфодренаж.

На всички е известно, че кожата има лимфни възли, предназначени за отвеждане на токсините, но понякога те се задържат за дълго време в нея. Ето защо лимфодренажа е доста популярна процедура, с помощта на която се премахват токсините от тялото и в резултат на това кожата става по-мека, по-гладка и по-чиста.

 

Незабавно можете да видите резултатите от процедурата

 

HydraFacial процедурата е толкова нежна, че понякога хората си мислят, че машината не прави нищо. За щастие има доказателство, че тя работи ефективно. След почистване на лицето можете да видите контейнера ѝ, който е пълен със сива мътна течност, това са замърсяванията, които тя е извлякла от вашите пори и е събрала, за да може да видите нагледно резултата от нейното действие.

 

Колко време трае процедурата?

 

Една процедура HydraFacial трае около 20 минути, въпреки че в някои спа центрове тя може да продължи до 90 минути, за да се осигури максимално покритие и да се извлекат максималните ползи от нея.

След приключване на процедурата кожата ви ще бъде сияйна, чиста, добре хидратирана и гладка, без раздразнения и зачервявания по нея.

 

Не губете повече време, а се погрижете за красивия и сияен вид на вашата кожа, запазете час за почиствана на лице с HydraFacial MD в Wave Estetic Center в Стара Загора, където професионалистите ще се погрижат за вас.