Денимът е един от елементите във всеки гардероб, който трайно присъства под различни форми. Днес обаче ще си говорим за този елемент от дамския моден арсенал, без който едва ли има жена, която би могла да оцелее - тяхно Величество дънките. Те никога не излизат от мода, а дори напротив - разнообразието от вариации, което залива пазара в момента ги прави дори по-търсени, по-желани и още по-актуални. Но вие може да се възползвате от тази ситуация. Сега е по-лесно от всякога да откриете модерни дамски дънки, които изцяло да се впишат във вашия стил.

“Колкото повече, толкова повече!”

Това правило безспорно важи за накъсаните елементи и всякакви изрязвания при дънките. И тази година е поредното доказателство, че когато става въпрос за накъсани дънки, нищо не е прекалено. Виждам най-различни дизайни и кройки, които все по-често се носят както от млади, така и от пораснали момичета и жени. И ако допреди няколко години някои биха се възмутили, че подобен аутфит изглежда вулгарно, то днес можем да заключим само, че е супер модерен и определено заслужава своето място в актуалните трендове. Същото можем да кажем и за дънките с апликации - едно страхотно творение на модата, което разчупва стандартната визия и ви позволява да си поиграете с акцентите, аксесоарите и да превърнете една семпла на пръв поглед поглед визия в истински шедьовър.

Дънки с широки крачоли - отново тук, по-силни от всякога

Това, което можем да кажем, е, че когато нещо е красиво, то намира начин да се върне обратно в актуалните тенденции. И дънките с широки крачоли направиха именно това. Дълго време те бяха табу в модните среди, но през последните няколко сезона са тотален хит. Супер стилни и изключително женствени, те могат да ви осигурят визия, сравнима с аутфитите от червения килим, без да полагате кой знае какви усилия. Просто развихрете креативността и въображението си и дънките с широка крачоли ще разгърнат целия си потенциал.

Вечната класика

Да, точно така - черният деним е това, без което не бива да оставате в своя гардероб. Защото тези дънки ще ви спасят от всяка модна криза, независимо от повода, дрескода и т.н. Те са подходящи както за ежедневни тоалети, така и за по-официални срещи, ако горната част от визията е подбрана мъдро.

Има ли дънки, които подхождат на всички?

Разбира се, независимо от модела, на който сте се спрели, безапелационен фаворит остават дамските дънки с висока талия и в това няма нищо случайно. Причините този модел да се превърне в тотален фаворит са много - започвайки оттам, че високата талия подчертава женските форми, но умело прикрива несъвършенствата и стоят добре на жени с различно телосложение. Наред с това, лесно е да ги съчетаем както с по-официален топ, така и с някой неформална блузка, създавайки вариации от аутфити. Супер универсални и много любими, дънките с висока талия намират своето място в гардероба на всяка жена.

 

Всичко казано дотук води само до един-единствен извод: дънките са must-have артикул в гардероба. Ето защо един чифт в повече никога не е излишен и вдъхновението за “УАУ!” визии бързо ще се появи при вас.