Строителна фирма "EXTRAVAGANCE build" извършва ремонти в Бургас на апартаменти, къщи, вили, хотели, офиси, заведения, магазини и други.  Нашите специалисти са придобили умения в различни области, и обхващат целия строителен процес. Те са квалифицирани, притежават нужните опит и знания, амбициозни и коректни са, извършват всички  дейности в срок, и в рамките на бюджетните средства. Ние от EXTRAVAGANCE build ви предлагаме модерен поглед и качествено извършване на частичен и основен ремонт на вашия обект.

Когато настъпи момента за извършване на ремонт в дома, повечето хора се притесняват от това какво им престои. Началото трябва да бъде дадено чрез изготвяне на оценка за ремонта на жилището. Ако решите сами да го направите, но нямате необходимите познания и опит, това може да се превърне във времеотнемаща задача за самите вас.

Намирането на качествени майстори за всяка строителна дейност понякога е доста трудно. Най-сигурно е да се доверите на фирма за ремонт на апартаменти, която разполага с всички необходимите специалисти, и ще може да  контролира всеки етап от изпълнението на дейностите, да проверява за качеството на влаганите материали, както и за сроковете, заложени в проекто - договора.

Необходимостта от ремонтни дейности във всяко жилище е индивидуална. Има много строителни елементи в сградата, които са скрити зад обзавеждане и стени, и вие няма как да предвидите всичко необходимо, което трябва или евентуално ще извърши специалиста. Ремонт на жилище може да се извърши бързо, или пък да се окаже по- трудоемък процес, и това да се повлияе, ако примерно в проекта за интериорен дизайн са предвидени сложни конструкции и елементи, и тяхната направа да изисква малко повече подготовка.

Ремонтните дейности се извършват на няколко етапа. Ние от строителна фирма EXTRAVAGANCE build предлагаме следните услуги за нашите клиенти: къртене, изнасяне и изхвърляне на строителни отпадъци, електро и ВиК услуги, цялостен ремонт на баня, ремонт и хидроизолации на покриви, монтаж на настилки и стенни облицовки, монтаж на осветителни тела, шпакловка, шлайфане, грундиране и боядисване, монтаж на окачени и растерни тавани, преградни стени, както и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес и камък.

Ние извършваме всякакви ремонтни дейности, независимо от степента на сложност на строителния процес. Целта ни е да се превърнем в доверен партньор за всички наши клиенти при ремонтни, строителни и монтажни дейности за техния дом или офис, като предложим гарантирано качество и бързо изпълнение с доказани резултати!