Предстои ви ремонт на дома и подмяна на обзавеждане? Ако вкуса и предпочитанията ви са нестандартни и вашето пространство има нужда от индивидуален подход в обзавеждането, то със сигурност имате нужда от обзавеждане проектирано специално за вашите нужди и търсена визия. За тази цел фирма “Ликс Мебел” ООД ще ви помогнат да реализирате своите идеи като проектират и изработят мебели по стил и вкус, изцяло съобразен с вашите желания. Фирмата е с дългогодишен опит и произвежда мебели по поръчка в Бургас, като удовлетворява концепцията за модерен и уютен дом, офис, търговски, туристически и обществен обект за всички свои клиенти в цялата страна.

Какво отличава мебелите по поръчка?

Те носят несравнимо усещане за индивидуалност и личен стил. Освен това предлагат възможност, вие да участвате във всеки етап от обзавеждането на своя дом - даване на идеи, избор на материали, цветове, текстури, орнаменти, всички детайли и компоненти, за да се получи най-добрата визия, съобразена напълно с вашето налично пространство. А функционалността е повече от добра - множество механизми и елементи, които могат да се вградят във вашите мебели, ще сътворят мебел с изключителни характеристики и висока степен на устойчивост, имаща множество предимства, добър външен вид,  предлагаща удобство и носеща уют в съвременния дом или офис.

Всеки иска да получи дома на мечтите си. В магазинната мрежа се предлагат безброй модели мебели, които не винаги са качествени или отговарят на вашите желания.

Чрез своите идеи и насоки, ние от Ликс Мебел искаме, Вие да получите най- доброто и правим всичко възможно за да го постигнем. Доверявайки се на фирма като нас, ние ви гарантираме, че ще спазим необходимите срокове, ще произведем, доставим и монтираме безпроблемно всички мебели и елементите към тях. Ние проектираме и произвеждаме кухни (класически, стандартни, модерни), трапезарии, хол, детски стаи, антрета, спални, както и мебели за баня. Освен това сме работили и за обекти като медицински центрове, читалища, детски градини, училища, магазини, заведения, хотели, ресторанти и много други. Във всеки реализиран проект ние сме вложили много от нашите познания, креативност и дух. Искаме вие, като наши клиенти да сте доволни и да използвате дълго и безпроблемно проектираните от нас мебели.

Мебелите не са просто вещ! Те са средство да се чувстваме удобно, комфортно и уютно в своя дом! Те сближават семейството и поддържат добрата хармония в дома! Затова мебелите трябва да се избират внимателно, с отношение към всеки детайл и изработени професионално, те ще ви доставят истинска наслада от тяхното използване.

Очакваме Ви в нашия офис, за да споделите всички ваши идеи!