Задавали ли сте си някога въпроса, който всъщност всяка дама си задава винаги, а именно – кой вид обувки би ми подхождал най-много? Е, днешният пазар може да се похвали с това, че предлага наистина за всекиго по нещо и не е тайна, че вниманието ни постоянно е приковано от някой нов чифт обувки ей там в любимия ми магазин.

 

Ами няма какво да се направи, когато една дама вече се е замислила върху това дали да не си купи едни обувки. Щом се е замислила, то тя най-вероятно ще направи всичко възможно, за да се сдобие с тях.

 

Какво остава оттук нататък? Може би да ви бъде споделено това, че в днешната публикация ще се запознаете с трите основни вида обувки за жени, които винаги ще са на мода и винаги ще приковават вниманието на дамите.

 

Вечно модерната маратонка

  1.  

Да, може би сте чували думи от рода на „Ох, сега с маратонки ли ще ми излизаш?“. Да, ако и вашата жена го е изричала, не сте единствения мъж, станал жертва на диктаторско отношение върху външния му вид.

Така де, имайте предвид, че всяка дама си е мечтала поне веднъж да може да си позволи да ходи с маратонки навсякъде. Та маратонките си отиват с всичко (дори с новата ти рокля, която още не си обличала, въпреки че я имаш от един месец.

 

Червени токчета

  1.  

Задължителна част от колекцията с обувки вкъщи. Колкото е задължително всяка дама да има черна рокля, мъжът да има бяла риза, а детето близалка, червените токчета бият всичко изброено дотук по задължителност.

Вярно е, че червеното е претенциозен цвят, който едва ли може да се комбинира с всичко (поне не и за най-екстравагантните дами). Всяка дама тайничко си мечтае мъжът ѝ да ѝ подари червени токчета, с които да иска да я вижда на абсолютно всяко едно официално събиране с неговите приятели.

Ако вашата половинка все още не се е усетила, съвсем случайно му оставете сайта на Tendenz.bg /секцията за официални обувки/ и след няколко опита той ще се сети – доказано.

 

Удобен, летен, нисък кец

  1.  

Ако питате дамите, тук ситуацията е много подобна като тази с маратонките, но кой може да устои на удобните кецове, които се предлагат в Tendenz.bg? Правилно, никой!

Летният кец винаги ще е на мода, защото тази обувка (при избора на правилен цвят) може да се превърне дори в бална обувка. Няма спор, че кецът е удобен, но възхищението, което ще предизвикате върху себе си, ще ви изненада искрено.