1. Вярвайте в себе си

Едно от най-големите предизвикателства, пред които ще бъдете изправен при първият скок с бънджи, е да преодолеете мисълта, че ще скачате от високо. Това не е нещо естествено за тялото ви и няма как да мине без нерви.

Ако ще скачате за първи път с бънджи трябва да вярвате в себе си и това, че може да го направите. Единственото нещо, което може да ви попречи сте вие самите. 

Скок с бънджи от SkyVision

2. Не вярвайте на митовете

Както всички останали екстремни приключения, около бънджи скоковете има много градски митове. Очите ви няма да паднат от главата и гърбът ви няма да се счупи! Тези митове са създадени от онези, които се страхуват да се изправят пред това предизвикателство и си търсят оправдание за страховете.

 

3. Усещане за приключение

За много хора, това е от онези приключения, които се случват веднъж в живота. След като приключи скокът с бънджи ще осъзнаете, че на света има само един съществен страх - страхът от съжалението, че не сте го направили.

 

4. Доведете приятел

Най-добрият начин да преживеете това е да доведете и приятел. След като и двамата скочите с бънджи в един и същи ден, ще бъдете приятели за цял живот.

 

5. Вярвайте на професионалистите

Доверете се на екипът от професионалисти, които ще се грижат за правилното изпълнение на скока. Не се колебайте, след като чуете 5-4-3-2-1-Go. Просто скочете!

 

6. Изберете мястото внимателно

Скокът с бънджи от SkyVision е повече от интересно преживяване, не просто скок. Изберете място с живописна природа, така че да усетите скока с всичките си сетива.

 

7. Носете удобни дрехи

Тениски, фланелки, къси панталони, дълги панталони - няма значение, важното е да са ви удобни. Пола, рокля или високи токчета не са за препоръчване. Може да скочите бос или с обувки, но се убедете че няма да паднат по време на скока.

 

8. Бъдете готови за пристрастяване

Внимание: това приключение е много пристрастяващо. Веднъж скочите ли с бънджи, ще искате отново и отново!