За да бъдем наистина полезни с написаното по-долу в текста, то ние ще се опитаме да ви издадем не малко полезна информация, свързана с историята на компанията. Ще се опитаме в детайли да ви изложим различните етапи, през които преминава тя и какви стъпки и предстои да направи, така че да се изкачи до последното стъпало.

 

В стремежа си да задоволим любопитството на всеки от вас, то ние ще стартираме с едно от най-важните неща, а именно ще ви споделим за 5bet.eu. Предлагаме ви да посетите този сайт, защото вярваме, че там ще попаднете на наистина полезна информация, която да ви отведе към поставената цел.

 

Ако от дълго време насам сте изпитвали неукротимо желание да се включите в някой от спортните състезания или друг вид мероприятия, но единственото, което ви е подтиквало да проявявате въздържание, е липсата на достатъчно информация. Ще се опитаме да изкореним това, като ви осигурим достъп до отговорите на едни от най-често задаваните от потребители въпроси.

 

Ще разберете как стъпка по стъпка можете да направите своята регистрация, като държим да знаем, че това не ще ви отнеме повече от няколко минути. Ще споделим с вас още какви валути можете да използвате, какви са изискванията на букмейкъра и всичко останало, което ви интересува.

 

Какво да научим за историята на един от най-популярните букмейкъри в света – Bet365

 

Много са любопитните факти, които имате възможност да почерпите за bet365. Едно от нещата, с които смятаме, че е добре да започнем, е самата история на компанията. Тя отваря своите врати пред точно 20 години.

 

През 2001 – а година, месец март тя стартира своята дейност. разбира се, всичко си има логично обяснение и за момент ще се върнем известно време назад във времето, за да споделим, че бащата на Денис Коутс, която е основателка на bet365, Питър Коутс е бил собственик на няколко пункта за онлайн залози.

 

Още тогава той е имал амбицията да възложи част от управлението на семейния бизнес на своята дъщеря, тъй като е виждал у нея изключително голям потенциал и някак е вярвал, че няма да се разочарова с времето. Денис Коутс, която е била на 33 години тогава, е завършила мениджмънт.

 

Изключително прецизна, точна, със стратегическо мислене, тя съумява да издигне компанията на върхови позиции за кратко време. Това е успех, който няма как да оставим в сянка.

 

Bet365 за изключително кратко време бива превеждана на няколко езика и това позволява на много повече хора да се включат в онлайн залозите. Няколко години след основаването си, букмейкърът позволява на хората да се възползват от 28 различни валути.

 

Днес компанията разполага с приблизително 14 милиона потребители, които се намират в около 20 различни държава, разпръснати по целия свят.